2012. április 23., hétfő

hallod, a hardcore hogy lenne már halott?!

fél napos fűnyírózás után kurva jó boston strangler-t hallgatni. mármint b.s.-t mindig jó hallgatni, de mivel most is azt hallgatok, ezért most királyság van. ha valaki azt mondja, hogy a hardcore halott, akkor az:
1. vagy egy szerencsétlen szánalmas nosztalgiavonat 
2. rossz bolygón él.
3. nincs élete és ahelyett, hogy csinálna valamit, inkább nyafog.
4. bassza meg
persze most lehetne nekem itt hőzöngeni, hogy héé, baszki, ian mackaye már 1983-ban temette a hardcore-t. de most ez mindegy, ian-t attól még kegyetlenül respektálom! szeretlek ian! na szóval tök csinálnék olyan bandát is, mint a boston strangler.

mert ez hárdkór, baszki. nincs benne semmi divatos necrustosság meg semmi elszállós rész. hozzátenném még itt melegében, hogy én IMÁDOM az elszállós, kísérletezős zenéket, de itt most nem arról van szó, hanem a kőkemény hc-ről. úgyhogy most be is táraztam a bs után a cülo - toxic vision lemezt, nehogy baj legyen. tökre olyan fíling fog el ezektől a zenekaroktól, hogy kajak korai 80-as évek nyers zenéje, zseniális. és az mennyire jó már, ha egyből a negative approach jut eszembe, a kopasz fejek, szakadt farmerek meg csizmák. ÓIGEN! és ha már így felpörögtem, akkor azzal pörgök tovább, hogy mindjárt no problem pesten! ez is egy jó nagy óigen! hála modoros lacinak. hívott minket is játszani, de sajnos nem tudunk menni. de én azért persze megyek, hatalmas party lesz. meg neon piss május 31-én. úú!!

ja meg itt van például a múlt hétvége. úgy tudnám leírni, hogy mintha a poison idea germs számokat játszana. ja, és hogy az milyen lenne? hát király! züllött, kemény, kicsit fura is talán, de király, haha. most már pörög a cülo a winampban és annyira fel tud pörgetni ez a zene is, hogy mindjárt felrobbanok az energiától!

ja, most amúgy jön egy kis night fever majd. méghozzá a transparent lemez.

és hallgassatok who sows violence reaps storm-ot mert király. és az új albumuk is az, ami nemrég jelent meg. most mondjam azt, hogy ötletes és egyedi hardcore 2012-ben? igen, azt mondom!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése