2012. február 29., szerda

mi lenne, ha


most becsengetne hozzám leslie hardy és azt mondaná nekem, hogy "hé, rédi, hallgassunk ink&daggert, fessük ki a szemünket meg a körmünket feketére, közben meg mutatok pár trükköt a szintetizátoromon". elég király lenne.
vagy mondjuk tobi vail felhívna és elmondaná nekem is, amit már 20 éve is elmondott mindenkinek olympiában, hogy kurt mekkora egy befolyásolható alak volt, de azért járt vele egy kicsit annó. vagy mondjuk elújságolná, hogy csinált egy feminista crust bandát és már simán meg is tanult blast beatelni.
amúgy én már csomószor mondogattam a szombathelyi lányoknak, hogy miért nem csinálnak egy punk bandát. mennyire jó lenne egy riot grrl zenakar. de nem akarnak. önbizalmuk sincs, meg mindig azzal jönnek, hogy "nem tudunk zenélni". ugyan már...ha valami nem kifogás, akkor ez nem az. próbaterem adott, sőt még amíg nem lennének hangcuccaik kölcsön is adnánk nekik simán. tuti. és akkor majd elhívnánk calvin johnson-t is. biztos bejönne neki. meg mosolyogna "kéj"-esen(háhhá, lázasan is szar a humorom).
ja, ez meg az egyik legjobb és legvelősebb mondat, amit egy szám előtt mondani lehet:
"Sometimes everything goes to hell, but we still have a good time"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése